dr Anna Rogulska

Specjalizacje

  • Dietetyka

O dietetyku

Dietetyk kliniczny, specjalista żywienia klinicznego.
Absolwentka Wydziału Nauk o Zdrowiu Uniwersytetu Medycznego w Łodzi.

W swojej pracy zajmuje się osobami dorosłymi oraz dziećmi. Pani Anna otworzyła przewód doktorski, temat jej pracy to „Niedożywienie u pacjenta leczonego onkologicznie”. Doświadczenie zawodowe zdobywała w poradniach, szpitalach oraz firmach zajmujących się żywieniem zbiorowym.

Występowała jako ekspert żywieniowy (TVP „Pytanie na śniadanie”). Jest autorką poradników:

  • „Postępowanie dietetyczne w niedożywieniu”
  • „Jedz dla dwojga, nie za dwoje”
  • „Dieta kontra rak”

Kursy i konferencje

  • Konferencja naukowa „Cukrzyca i choroby współistniejące – interdyscyplinarne spojrzenie na codzienne problemy w diabetologii”
  • I Ogólnopolska Konferencja Naukowo-Szkoleniowa „Standardy leczenia dietetycznego 2015 – otyłość”
  • II Zjazd i Konferencja Naukowo-Szkoleniowa Polskiego Towarzystwa Żywienia Klinicznego
  • IV Ogólnopolska Konferencja Dietetyki CONGRESSUS DIETETICA
  • Szkolenie „Żywienie pacjentów po zabiegach bariatrycznych”

Certyfikaty

Godziny przyjęć

Poniedziałek Wtorek Środa Czwartek Piątek


elastyczne terminy przyjęć


elastyczne terminy przyjęć


elastyczne terminy przyjęć


elastyczne terminy przyjęć


elastyczne terminy przyjęć